Categorii
FiltruPagina: 1 2 3 4

Cosmetice cu trandafir

Produse de trandafir pe care trebue încerca

Ulei de trandafir din trandafir bulgăresc

Apa de trandafiri din trandafir bulgăresc

Trandafir bulgăresc si hiluron

Trandafir bulgăresc și ulei de argaN

Trandafir bulgăresc și șofran

Trandafir bulgăresc și iaurt

Tentațiile dulci ale trandafirului bulgăresc

Comandați acum produse de trandafir bulgaresc!

Produse de trandafir pe care trebue încerca

În Valea Trandafirilor din Bulgaria sunt cele mai bune condiții pentru cultivarea trandafirului bulgaresc . De mai mult de două secole, țara a fost lider printre producătorii de produse inspirate de aceasta. Vedeți cine sunt și care sunt proprietățile lor utile! Uleiul de trandafir este considerat a opta minune din lume!

 

Trandafir bulgăresc

Cel mai valoros produs din trandafirului bulgăresc  este uleiul de trandafir. Datorită proprietăților sale miraculoase și prețului ridicat, a fost numit „aur lichid”. Conține minerale, vitamine și antioxidanți care au un efect calmant, antiinflamator și hrănitor. Menține umiditatea pielii, uniformizează tenul, netezește liniile fine și reduce pufulețea, chiar și în zonele cele mai delicate. Aromaterapia cu ulei de trandafir bulgăresc ajută la stres și afecțiuni nervoase, deoarece reduce nivelul de cortizol (hormonul stresului). Uleiul de trandafir are un efect pozitiv asupra depresiei, problemelor hormonale și alergiilor.

 

Apa de trandafiri din trandafir bulgăresc

Apa de trandafiri extrasă din trandafir bulgăresc are un puternic efect antibacterian și antiinflamator. Curăță și hidratează pielea. Dacă utilizați apă de trandafir bulgăresc dimineața și seara, faca dvs. va rămâne moale și strălucitor mult timp. Dacă aveți dureri de cap, puteți face o compresa înmuiată în apă de trandafir bulgăresc și să o puneți pe frunte pentru câteva minute. Te vei simți instantaneu mult mai bine. Pentru probleme digestive, puteți arunca câteva picături de apă de trandafir bulgăresc în ceai sau salată. Acest lucru va stimula digestia și vă va purifica corpul.

Trandafir bulgăresc si hiluron

Acidul hialuronic, în combinație cu extractul de trandafir bulgăresc, netezește și îmbunătățește elasticitatea pielii. Oferim diferite produse cu această combinație, una dintre cele mai preferate este masca de față. Oferă regenerarea pielii și liniștitoare. În plus, există o aromă minunată și delicată de trandafir bulgăresc . Îl puteți combina cu un gel de spălare și cremă de față. În această serie oferim și: loțiune de corp, gel de duș și săpun. Șamponul cu trandafir bulgăresc și hialuron, pe de altă parte, face părul sănătos și strălucitor, menținându-și aroma mult timp după spălare.

Trandafir bulgăresc și ulei de argan

Combinația de trandafir bulgăresc și ulei de argan este excelentă pentru combaterea tuturor semnelor îmbătrânirii pielii. Oferim creme de zi, de noapte și de ochi care au un efect de ridicare imediat și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Conțin vitamina E și omega-6 și au o aromă minunată de trandafir bulgăresc care durează mult timp. Puteți adăuga, de asemenea, o îngrijire a pielii hidratante cu trandafir bulgăresc și sâmburi de caise. Îndepărtează delicat celulele moarte și murdăria, lăsând pielea moale și fragedă. Puteți termina cu o cremă de mână sau loțiune de corp. Nu am uitat nici de îngrijirea părului. În magazinul nostru online veți găsi șampon, balsam și mască de păr, care au colectat proprietățile regeneratoare ale trandafirului bulgăresc  și ale uleiului de argan. Dacă doriți să-și păstreze parfumul magic pentru mai mult timp, alegeți un parfum care nu va trece niciodată neobservat.

Trandafir bulgăresc și șofran

La fel cum trandafirul este regina florilor,  și șofranul e unul dintre cele mai valoroase condimente. Are proprietăți antiseptice, antidepresive și antioxidante. Crema noastră de zi și de noapte cu trandafir bulgăresc și șofran, conține un complex de ridicare și ingrediente active naturale. Acestea stimulează sinteza de colagen și strâng pielea. Cremele sunt potrivite pentru vârsta de 30-50 de ani. Puteți alege, de asemenea, o cremă de mâini cu trandafir bulgăresc și șofran. Este foarte potrivit pentru pielea uscată și aspră. De asemenea, întărește unghiile și înmoaie cuticulele din jurul unghiei.

Trandafir bulgăresc și iaurt

O altă combinație de succes pentru lupta împotriva ridurilor este trandafirul bulgăresc și iaurtul. Proteinele de iaurt, împreună cu proprietățile vindecătoare ale trandafirului bulgăresc , reduc imperfecțiunile pielii și creează un film protector fin. Cu noi veți găsi cremă de zi și de noapte, serum de față, cremă de mâini și crema pentru conturul ochi, ceea ce reduce aspectul ridurilor mimice. Seria include și: șampon, gel de duș și ulei de corp. Toate combină cele mai bune produse clasice bulgărești - iaurt și trandafir  bulgăresc.

Tentațiile dulci ale trandafirului bulgăresc

Trandafirul bulgăresc este folosit și la gătit. Aici veți găsi o serie de ispite dulci, pregătite cu produse de calitate și gust! Dacă iubești un rahat, suntem siguri că cel cu trandafir bulgăresc va deveni preferatul tău! Poartă aroma și fiorul iubirii - o experiență care merită încercată.

Știți care este acest „aliment de frumusețe”? Este îmbogățit cu ingrediente care au grijă de pielea frumoasă. La fel și bomboanele cu ulei de trandafir pe care le oferim. Uleiurile esențiale naturale ale trandafirului bulgăresc au capacitatea de a pătrunde în porii pielii și de a emite un miros care durează până la 6 ore. Pentru o persoană care cântărește aproximativ 65 kg, acest efect se observă după ce a mâncat doar 2 bomboane cu ulei de trandafir bulgăresc!

Comandați acum produse de trandafir bulgăresc!

Noi, de la Rozabulgaria.ro, oferim produse cosmetice de înaltă calitate, alimente unice și băuturi de trandafiri bulgăresc. Povestea noastră începe în 2006, când am fost primul magazin online de acest gen. Astăzi, 13 ani mai târziu, continuăm să fim cel mai mare lider și producător de produse cu calitățile inegalabile ale trandafirului bulgăresc . Cumpărați ușor și rapid de pe site-ul nostru www.Rozabulgaria.ro. Dacă efectuați o comandă pentru peste 250 de lei, veți primi transport gratuit! Atingeți magia trandafirului bulgăresc  și transmiteți farmecul celor dragi!