PLATA SI LIVRAREA - Rozabulgaria.ro

LIVRARE SI PLATA
 

Taxa de livrare pentru comezile cu o valoare inferioara/egala cu 249 lei este de 19.95 lei.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 249 lei.

Taxa de transport se calculeaza si se afiseaza automat in cosul de cumparaturi inainte de a finaliza Comanda.

Termenul de expediere a Produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile, cu conditia sa fie disponibile, in stoc. 

Produsele pe care le comandați din magazinul online Rozabulgaria.ro vor fi livrate prin intermediul companiei românești - DPD România sau Eushipments. Coletele/pachetele vor fi transportate in conditii optime pana la adresa specificata/furnizata de dumneavoastra in comanda.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, fara costuri suplimentare pe km in plus.

* Comenzile plasate in weekend sau in zilele de sarbatori legale se proceseaza incepand cu prima zi lucratoare, in ordinea primirii lor.

* In timpul sarbatorilor legale, campaniei Black Friday, perioada reducerilor de sezon/lichidarilor de stoc, localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, conditii meteo nefavorabile iarna sau alte conditii de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit si pot aparea intarzieri in livrarea comenzilor.
 

1.Plata prin banca


La inregistrarea unei comenzi aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca- Ordin de plata (transfer bancar) sau prin Foaie de varsamant (depunere numerar).
Orice plata efectuata prin banca trebuie sa contina numarul comenzii dumneavoastra.

Date necesare pentru plata prin banca:

 

2. Ramburs

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, Comanda va fi livrata la adresa specificata, iar contravaloarea Produselor se va achita reprezentantului firmei de curierat la primirea pachetului/coletului.

 

Va multumim ca ati ales Rozabulgaria.ro si va dorim cumparaturi cat mai placute in magazinul nostru!