Categorii
FiltruAvia cu argilă

Avia este o marcă de produse în care ingredientul principal al produselor este humata, potrivită pentru pielea problematică și sensibilă.

Diferite tipuri de argilă sunt folosite pentru diferite probleme ale pielii și părului:

- Argila albă - este cea mai fină dintre toate argilele. potrivită pentru toate tipurile de piele. Argila albă ajută la căderea părului, face părul sănătos, gros și strălucitor. Este un remediu eficient împotriva unghiilor casante și casante.

- Pulberea de argilă galbenă este un produs care hrănește și înmoaie pielea uscată și sensibilă. Este potrivit pentru părul uscat, despicat și fragil. De asemenea, are un efect astringent asupra pielii lăsate.

- Argila verde este potrivită pentru pielea grasă. Argila verde are, de asemenea, un efect benefic asupra părului care suferă de mătreață și căderea părului.

- Argila brună este cea mai moale dintre toate argilele.Ajută la înmuierea pielii și face părul moale și suplu. Este bogată în săruri minerale, siliciu, zinc și magneziu. Extrem de potrivită pentru pielea uscată și sensibilă.

- Argila gri este extrem de moale, fină, elastică. Este una dintre cele mai hidratante și mai umezitoare argile. Redă strălucirea părului uscat, îl înmoaie și îndepărtează mătreața.